2014. október 11., szombat

Epizódos, testes és bemutatós....:D

        Hali! :D
        Na szóval fogjunk neki, mivel megfázással küszködöm és nincs túl sok türelmem írogatni. :( De azért a Peaky Blinders epizód fényezés és leírás nem marad el. :) Szóval kezdjünk is neki. A jól elvert Tommy Shelby-vel kezdünk, aki éppen korházban fekszik és szenved. :D Hát és jön az ex rendőr főnök, és hát duma duma fenyegetés. Aztán Tommy lelép és elmegy talál írhonba üzletelni. Ahol valami Whiskey főzdébe látogat. Ott italt kóstol, amire annyit mondt, hogy elég jó. :D Mire a szakállas pasi bepipul. Megint üzleti duma, majdnem gyikosság, aztán kiegyezés. 
        Következő kép Pol néni rémálmából felriadva a bicskát a csizmájába dugva felötlözik és elmegy a fogadóriodába. Ahol legnagyobb csodálatára taps fogadja. Ugyanis Thomas kiderítette a szülinapját, ami meglepő mivel senki sem tudja mikor van. :D Pol a fiúktól kap egy lakást, ahol nyugodtan élhet és keresgélketi gyermekeit. Arthur boxol, kinyír egy kiskölyköt, kiborúl, aztán narkózik és felcsap csaposnak. Megnyit a Shelby klán kocsmája.               Közben Thomas kideríti, hogy Polly lánya valóban halott, ahogy azt a nő megálmodta. Polly sír és kiakad. (Engem is meg tud siratni az a nő. ) Kiderül, hogy a fia él még. Mire fellélegzik, aztán seperc alatt elönti a szar az agyát, mivel Tommy nem akarja el árúlnia fiú hollétét. Csak annyit lehet tudni, hogy Londonban él. Tommy előbb ellátogat oda és beszélni próbál a nem túl együttműködő nevelőmamával, akinek megmondja még azt is, hogy ma van Polly néni szülinapja és ne légy már akkora paraszt engedd el a kölyköt. A nő rendőrreé fenyeget, aztán Tommy lelép. :D Pol majdnem fejbelövi Thomas-t aztán a plafonva lő és lelép. 

Polly ezek után a pub megnyitása alkalmából puccba vágja magát, és bulizni megy. Enyhén pityókás állapotában többször Ada nyakába akaszkodik és boldogan vihorászik a party hangulatában. Aztán egy hírtelen részeges ötlettől vezérelve egy alig avagy éppen csak 20 éves fiú társaságát kerseve azt táncolni hívja. A tánc aztán erotikus északába torkollik. Magyarán Pol néni kirúg a hámból mindenféle képpen. :D Másnaposan és nem túl friss arcal botladozik hazafelé képpel nyílik a záró jelenet. Kulcsát keresve egy fiatal fiút vesz észre lakása előtt. Aki elmondja, hogy őt keresi, már tegnaptól, de akkor nem talált ott senkit. Mert azt mondták, neki, hogy ő az anyja. Azaz Elisabeth Gray, gyanítom Pol-t így is hívják. Erre Pol szívstop közeli arckifejezéssel az arcán kiejti a kezéből a házkulcsot. Mire a srác felveszi a kulcsot és ajtót nyit. Aztán vége főcím és az arcomon az a bizonyos : WTF?! arckifejezés ül. Aztán kb fél órán át azt kérdezgettem magamtól, hogy hát ez mi volt??? Pol nagyon adja. Hát engem a visítozás kerülgetett amikor odamnet a pasihoz és táncolni hívta. Ami utánna következett, nem kommentálom.  Csak annyival, hogy Helen VETKŐZZ! Mert olyan Tested van, hogy azt kár rejtegetni. :D Imádom. Hát akkora egy tehetség a csaj, hogy 5 ször akkora mint ő maga. :D Meg van álldva na. :D És én ennek örülök is rendesen.

Helen party hangulatban! ;)
Na szóval ennyi volt mára. :D Ki kell aludnom magamból ezt a szart, mert esküszöm utálok beteg lenni...:S Na de mindegy. BYE



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése