2014. október 3., péntek

Polly és az ő baja! ;)

             Hali!:3
             Na most majdnem 100%-os Peaky Blinders epizód mesélés lesz! :3 Na igen kijött az új rész :3 és megnéztem és aww! Imádom, de rendesen! Olyan más a hangulata, mint az első évadnak. De annyira tetszik! De tényleg! Freddie meghal...de nem derül ki, hogy mi okból leli halálát. Na de a temetéssel nyitunk. Aztán Ada lelép! Pol néninek valami baja van. Savanyú a szöllő alapon! Meg felrobban a bolt, ahol konfettit talál Pol! Na igen Pol mellőzve érzi magát, mivel mellőzik is! Ő a fejes de mégse kérik ki a véleményét ezért megsértődik...olyan cuki...annyira tudom sajnálni...:( Na de jóshoz megy az asszony és megkérdezi, hogy Ugyan biza nem láttad a gyermekeim? Mire a jósnő te is Gypsy vagy mutatkozzá má be?! Erre Pol bevágja, hogy Shelby vagyok bazmeg...de haladhatnánk? (Közben majdnem szemberöhögi a Gypsy mamit seánsz közben, ezekért érdemes!:3) Másnap miután jól berúgott Pol cigivel a szájába érdekes beszélgetést folytat Esme-vel, aki John asszonya! ;) Na, Esme elmeséli, hogy a vénaszony egy szélhámos és sajnálom! De Polly-nak szó szerint elönti a sz*r az agyát és nekiesik Esme-nek! Hogy ugyan biza baszódjon meg a pletykás Gypsy vén beeeeeep...erre kiveszi a bicskát Esme zsebéből és elmondja : "Kurvára leszarom, hogy ki mit pletykál ezt jegyezd meg te is meg ez a család is, vagy kinyírlak!" Kb ennyi...aztán hagyja a faszba és zsebrevágja a bicskát!  
              Eközben a Shelby fiúk Londonban verekednek és csinálják a fesztivált! Tommy-t megfenyítik és lelő valakit, azt meg elássák! Aztán megint Polly hiszti rohamot kap, majd elviharzik! Ada megszívja, mert szerintem baszottúl megverik vagy egyéb! Tommy pofáját tropára veri Lock ( Game of Thrones ) fű hát mikor megláttam majdnem kihaltam....Lock a p*csába is miért?! Na mindegy! Pol nénit megértem, mert igaza van! Ő a Boss és a gyermekeit is keresi! Sok Pol lesz ebben a szezonban elvileg ;)
               Egy kis más néhány fotó Nargiz Zakirova-ról! :3 Imádom, ahogy kinéz de tényleg :3! Awww :)))
Aww :3 na az utolsó kép mindent visz! Najó az egész! ;) 43 évesen ilyen testet meg minimum fele ennyi tetkót és legalább ilyen hangot! Na jó a hang nem muszály! :D
Áhh hát ez eszméletlen! :3 Mert annyira igaz, tuti ők ezt csinálnák! ;) Különben is értelmesek a drágák! :3 <3 
               Na kb ennyi! 
                       BYE




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése