2015. január 19., hétfő

Mindenes :3 Fényezős ;)

        Hali:-)
        Ma sem lesz nagyon hosszú bejegyzés, de akkoris írok! :) Megint TV műsoros bejegyzés lesz! Most a Rising Star kerül terítékre. Ezen belül is Pásztor Anna ruhája! Előre bocsátom, hogy elfogult vagyok Pásztor Annával szemben, mivel imádom a különleges egyéniségü embereket! :) Szeretem azokat, akik fel merik vállalni magukat és nem állnak be a sorba! :D 
Itt is van a kép! A tegnap esti adásban 101 kiskutyával a fején és egy dalmatával a balján lépett a színpadra! :) Elfogult vagyok a ruháján levő Szörnyellával is, mivel azt a karaktert is imádom! Az a ruha meg valami fenomenális, mivel dalmata és 101 kiskutya meg Szörnyella fanatikus vagyok! Ezért alapból imádom ezt a nőt! Mindegy mit vesz, akkor is jól fog kinézni. :) Szóval gyönyörű nő és mindezek mellett nagyszerű énekes dalszerző.
          Kis témaváltás! Tarjus :3 Mert imádat van mesterfokon! Mert annyira édes és gyönyörű na meg a hangjaaaa <3! 
Ezt a képet annyira imádom :3 Az 500 letters c.dalának a klipjéből van a kép! Nagyon jó kép, és nagyon cuki rajta Tarja!;)
Ehhez a képhez NO COMMENT! Mert az a nézés, az a mosolya az a minden :3 Csak Tarjus ;)
          A mai bejegyzés utolsó résztvevője Maggie Smith! A Harry Potter filmek McGalagony/McGonagall professzor-a a Downton Abbey Lady Violet-e! Ez a nő egy őstehetség!
           Ennyi lenne mára! BYE:-)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése