2014. január 8., szerda

Suli-.-

                   Hali!:) Szóval....ehh izé....:/ a tegnap nem voltam....bocsi:S de elég későn lett volna időm írni és hát inkább aludtam :). Na igen, hivatalosan is elkezdődött a nagybetűs SULI...meg a mindennapi korán kelés meg a többi idegesítő dolog. Na de van ám jó oldala is, visszatért a Karácsonyi szünetből a Bones c.sorozat meg a Castle is. Sajna változatlan, hogy Bones megint csak  Péntekre marad....na de sebaj, a Castle változatlan:). Na igen az új Castle-t már volt szerencsém látni:). És aww *.* olyan cukiii meg izgalmas meg minden. Na de most nem akarom itt szarta szét spoilerezni magam, meg amúgy is mindenki menjen és nézze meg és élje át meg izguljon meg minden.:) Muhhahaaaah:P
         Na igen a máról röviden:). A suli nem volt hosszú, de unalmas volt eléggé. Nehéz kibaszós TZ....meg két dupla magyar...-.- köd, nyirkos idő...meg a hajvasalás fuccsba ment, mert kb 10perc után mikor kimentem már vissza is hullámos oldott-.- na de sebaj:).
         És sorozatos időszakban vagyok megint, mert köbö egy teljes éve nem nézek redszeresen Gyilkos elméket...ami gond, mert másfél évaddal le vagyok maradva...vagyis a 8ik évadnál járok, de már a 9ik is megvan...nem tudom, hogy teljesen-e avagy még akad bemutatlan epizód, de nagyon várom, hogy eljussak a 9ik évadig!:) Itt is lenne a nagy csapat. Azaz az új ügynökkel Blakeel, aki Prentiss helyett van.:) De kezdem bírni, és micsoda disznóság, hogy mindig akkor veszik ki a karaktert, amikor az emberek megkedvelik.:S Logic.
Itt a képecske.:) Aww egyik kedvenc sorozatom.:)
Na de lassan ennyi, mert vár a kaja, meg a sorozat következő izgalmakat ígérő része. Na Bye-bye kedveskéim!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése