2014. január 1., szerda

Happy New Year / Boldogságos Új Évet Mindenkineeeek. :)

           Hali!:) Szóóóóval mindenkinek nagyon-nagyon boldog és sikerekben gazag új évet kívánok. :) Szóóóval na igen már 2O14 van :) Ami azért is fura mert a tegnap még 13 volt a nagy szám vége. :DDD Na igen hát telik az idő. Mondjuk suli kezdetekor alig hittem el, hogy eljön a Karácsony, és huss már el is múlt...na meg a Szilveszter....és hát ez is megvolt....de túl hamar telik az idő. De hát hiába ha az ember jól mulat, repül az idő. :D
            Na igen egy keveset a Szilveszteri Partym ról.....hát ilyen laza kis csajos parti volt. Tulajdonképpen ki se mentem a házból, csak az erkélyig, azzal a reménnyel hátha elkapom a tüzijáték egy részét. Nos ez sajnálatos módon nem jött össze, mivel ahol én lakom onnan baszottúl semmi se látszik....szóval fasza volt :S.... Na de visszatérve a partyra. Itthon voltam az anyámékkal, és nálam volt egy Bnőm, ami valamelyest dobta a hangulatot, sőt. A vodka narancs meg a bor meg a pezsgő, hozzásegített a jobb hangulathoz. Na meg persze filmek nélkül nem az igazi ezért megnéztünk egy-párat. :D Kezdve egy könnyű kis vígjátékkal, amely a Szívtiprók címet viseli. Aztán Horrorra Akadva 4 :D Meg hát Paranormal Activity, az első. Mondjuk az kicsit fosatós volt, mert igaz, hogy végig nem történik semmi, de ez benne az ilyesztő. :D Na meg a nagy fosatós után kicsit lightosabbat keretünk és végül Pán Péter lett a szerencsés (a film), a sexy Hook kapitánnyal :D. Aztán Tökéletes másolatnak fogtunk, de unalmasnak bizonyult, és a Turbó c. idei rajzfilmnek fogtunk, ami mellesleg nagyon cuki, de már hajnali 5kor unalmas lett és lekapcsoltuk. Olyan köbö 6ig voltam fenn és cirka 4 órát sikerült aludni....szóval elég érdekesen nézek ki. :)
              És na igen igyekszem lenni még de hát holnaptól táborban leszek köbö vasárnap délig. :) Ami nem rossz, de mégis érdekes lesz. :) Na de ha nem is tudok minden nap jelentkezni, akkor is igyekszem irogatni....:) Na de lassan mennem kell, mert még pakolás meg alvás is kell. :) Na meg sorozatok szintjén is el vagyok maradva szóóóval :) :D Megyek pótolni :D:) Na Bye-bye  és további szép estét mindenkinek :D :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése