2013. október 10., csütörtök

Esős, szürke nap.

                         Hali! :) Ma  jó kis nyomasztó napom volt....Reggel már a napsütés helyett szürkeség fogadott....Ettől nem lettem sokkal boldogabb, amúgy sem indúlt túl jól a napom, de jóra fordúlt. :) Mindenben van valami szép és jó, csak meg kell találni! :D Reggel volt valami jó is azért, olyan angol idő volt. Ami nekem azért nagy boldogság, mert imádom az angolokat. 
                         Naigen az angolooook <3 :D Színészek | színésznők terén is ők vannak előnyben. Mivel iszonyúan tehetséges emberek élnek ott. :) Még valamit nagyon tudnak filmeket és sorozatokat csinálni. Van egy ilyen "mánia" vagy nem is tudom minek nevezzem a dolgot, nagyon szeretnek minisorozatokat gyártani, ami szép és jó, csak van amiből lehetne hosszabbat is csinálni. Pl: Leaving- nagyon jó, ilyen kis romantikus dolog. Amit fura, hogy megnézek, mert nem szeretem az ilyeneket, a Horror a jó:DDD. De ez tetszett, újabb favourite pedig a Peaky Blinders :D amit érdemes megnézni, mert jóóóó :D Itt is egy kép :D 

Juhúúúú, de imádom, ez van, a másik meg a Downton Abbey  :D                                                                               Naigen és az Original British Drama :  http://www.youtube.com/watch?v=0WLFsVI9JP0   Dejó is lesz :) Helenaaaa<3 lesz ám vele is film. :) 
                      Kb, ennyi...:) Bye :) Have a nice Day :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése