2013. október 24., csütörtök

Fárasztás Mesterfokon...

      Hali:) Hú basszus....ma olyan de olyan fárasztó napom volt. Először is 2 töri óra egymás után....Jesus....aztán mindezt tetőzve egy hittannal....ami rohadtul unalmas....és az a nő nem képes lényegretörően beszélni. Jórészt csak mellé dumál-.- ami idegesítő hosszú távon, mellesleg nem is igazán érdekel a vallás....még 12ben mikor van elég más bajom is.
       No mindezek mellett rengeteg cuccot kellett vinni a suliba...és meleg is volt....a felsőm meg nem fért bele a táskámba-.-! Végre vége a napnak sóhajtok fel, mielőtt haza indulnék veszek egy forró csokit, és lassan elindulok haza fele. Kép: a kezemben egy pulcsi, egy nagy mappa meg egy kakaó. Mindezek mellett becsörög a telefon....és mivel sajna nincs 20kezem, ezért elég érdekesen nézek ki. Leteszem a telefont, egy pillanatra megállok, hogy összeszedjem magam. Erre valaki a hátam mögül rámórdít, hogy álljak már odébb...a másodiknál elordítottam magam, hogy: "Kerüljön ki bazd meg!". A tata erre teljes fordulatot vesz és rám mered, hogy "Mivan?!". Erre én idegesen, hogy "Kerüljön ki!!". Erre a vénember, hogy "Szerencséd, hogy lány vagy!" Azzal tovább ál. Hát de mi a franc?? Elfért volna, ha vár 2 másodpercet-.-! Mindenesetre nagyon sajnálom, hogy nem tudok varázsolni....
          Ennyi lenne mára. Bocs, mert picit rövid, de ma felhúztak....! További szép estét, a későbbiekre szép álmokat! Bye-bye!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése