2013. október 8., kedd

Hírek satöbbi :)

             Halii:D Már kedd van. Juhéj :) Szóval azzal kezdeném a mai bejegyzést, hogy ma van Sigourney Weaver Születésnapja. Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot Neki! :) 
Isten éltesse sokáig. Sok sikert tovább Neki. Sok-sok jó filmet még vele. :) Alien a nagy kedvenc!
                                A másik hírem, vagy inkább csak nekem nagyon nagy boldogság. Bár lehet, hogy inkább az utóbbi. :) Szóval a minap olvastam azon a híres-neves Facebook-on, hogy tegnap este Angilában Danny Elfman koncert volt. Ami nem csak azért nagy dolog, mert Tim Burton filmeiben Ő szerzi a zenét *.*. Az a tag egy géniusz, ahogy Burton is. De ez a koncert azért volt annyira de annyira különleges, nem csak nekem, hanem a hozzám hasonló Tilena vagy csak Helena fanatikusoknak. Azért írok minderről, mert ezen a Koncerten Helena Bonham Carter <3 is énekelt. The Nightmare Before Christmas című film egyik betétdalát énekelte. Pontosabban a Sally`s song-ot. Bár nem Ő énekli az eredetit, az Ő verziója is kiváló. Élőben pedig nagyon ügyesen énekel, ahhoz képest, hogy nem profi. Le az összes kalappal. 
Tilena. Azaz Helena és Tim. Ez a kép a tegnap készült, olyan kis cukiiik*.*. Na de kb ennyi, jó minőségü felvételt még nem sikerült találni. De gyorsan keresgélek még.
Kb.Ennyi.:)Bye:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése