2013. október 5., szombat

Közösség mánia-.- 2.rész

        Visszatérve a jó öreg "közösség" szóra. Vajon ez mindenkinek ugyan azt jelenti? Valószínüleg nem....mert akkor nálunk is működne a dolog.
         Persze itt is mind a legtöbb helyen a poén oda van elrejtve, hogy pont azok közösítenek ki vagy éppen beszélnek ki a hátad mögött, akik elvannak, hogy dejó az osztályközösség. Na de térjünk csak rá, hogy vajon akkor is olyan jó mikor valakit kiközösítünk vagy éppen megjegyzéseket teszünk rá???
          Mert ugye mindenkinek sokkal egyszerűbb ha kipletykálunk valakit azért mert pl: Nagyon rajong valakiért. Na és ha a rajongott nő, a rajongó meg szintén. Akkor valamelyik csökött agyúnak egyből az jön le....fogalmam sincs honnan, hogy akkor az biztosan szerelmes belé....-.- Atya Úr Isten......mégis milyen világ ez??? No de attól még senki sem lett lezbikus, hogy szeret egy nőt mind barártot, vagy éppen felnéz valakire abból nem kell ilyenekre következtetni. Pl vannak színészek/nők akikre felnézünk, mégsem leszünk szerelmesek.
        Ennyit erről....az ilyen embereknek csak annyi, hogy előbb magukba nézzenek aztán pofázzanak. Ha valami nem tetszik azt nyugodt szívvel ki lehet mondani. De a fagyi visszanyal és egyszer megkapja az élettől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése