2013. október 31., csütörtök

Halloween vagy Mindenszentek?

                                Hali! :D Megint a napom röviden, aztán a téma. :D Szóval csütörtökhöz képest okés nap volt. :D Hát igen az a két történelemen óra mindig fárasztó, de legalább csak az egyik volt normális, mert a másikon inkább beszélgetés volt. :DD Kiderült számomra jó későre, hogy a hittan tanárnő vagy vallás vagy mifene, egésszen rendes, bár kicsit Isten mániás, de ez a dolga, szóval a nő egéssz rendes, hajlandó beszélgetni, meg minden. 
                                 Szóval hát igen ez egy jó kis beszédes téma. Többek között azért is, mert ez az ˝ünnep˝, mindek neve Halloween, igazából csak az angoloknál és az amerikaiaknál van. Najóna van ez máshol is, csak mi magyarok, inkább a Mindenszenteket ünnepeljük. De ez is csúnya megfogalmazás, mert igazából a November elseje a szeretteink megemlékezéséről kellene, hogy szóljon. És szerncsére sokaknak erről is szól. :D Dehát lássuk be a dolgot, hogy Halloween ma van, Mindenszentek meg holnap, szóval nem igazán kéne egymást bántsa a két dolog. Engem mondjuk a Halloween téma sem érint igazán, viszont olykor jó bulinak tarom. :D És inkább ezt a témát is a filmek terén kedvelem. Egyik ilyen témájú rajzfilm az nagyon talál ide, a Karácsonyi Lidércomás, és hát az Halloween is meg Karácsony is, szóval mindenhova talál. És hát egy ilyen dal is legyen Mansontól : http://www.youtube.com/watch?v=DOtEdhKOMgQ és, hogy kép is legyen :D
A Mindenszentek, egy gyönyörű ünnepe az évnek. :) Mert ilyenkor meg emlékezünk eltávozott szeretteinkről. És van aki sajnos csak ilyenkór látogat ki hozzájuk. Pedig igzán egy évben többször is megtehetnénk mindezt. De ez van, lehet ezt arra is fogni, hogy nincs idő satöbbi, de legalább ilyenkor elröltessük meg magunkat és menjünk és emlékezzünk. Bár emlékezni sem egy évben 1x kell....mert ugye akiket szerettünk soha sem felejtjük el. Az évek során az elvesztésük után érzett gyász valamennyit enyhül, de igazából sosem múlik el, ami azt jelenti, hogy az az elvesztett személy a szívünkben mindig él, és sohasem fogjuk elfelejteni, hogy mennyire szerettük, és szeretjük most is. Na jó mára legyen elég a gyászos hangulatból, mert holnap lesz belőle elég így is. :)
Ma egy kicsit mást témát is érintünk, méghozzá a kedvenc énekesnőmről lesz szó egy pár sorban. :D Szóval Tarja Turunenről esne ma szó. És a legújjabb videóklippjéről, ami ma jelent meg hivatalosan. A dal címe 500 Letters, és itt is lenne a klip : http://www.youtube.com/watch?v=2W3GK3wtqJU  Hát igen, megint nagyot alkotott ez a nő. És én ahogyan a többi videóklippjét, ezt is annyira imádom. :D Hát igen ˝szerelem első lárásra˝. Idulás meghallgatni, és nézni, mert nagyon jó. :) 
Nos mára ennyi lenne. :) Kellemes bulis estét, vagy éppen nem bulisat. Happy Halloweent azoknak akik ezt kedvelik, és majd holnapra kellemes megemlékezést, már amennyiben az ilyesmi kellemes. :D Na Bye-bye. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése