2014. szeptember 5., péntek

A Tűz Istene legyen veletek :)

                                 Heló megint! :)
              A mai bejegyzést a nap szülinaposával kezdeném, aki nem más mint Carice van Houten. A holland származású színész és énekesnőt a legtöbben, ahogyan én is a Trónok harca Vörös Papnőjeként ismerik. A Melisandre-t alakító hölgyik a Mai nap ünnepli 38-ik születésnapját. A Tűz Istene éltesse sokáig a hölgyet. :D Én nem csak a sorozat Melisandrejaként kedvelem, hanem énekesnőként is tisztelem. :D ( Jó hangja van a csajnak, nagyon is. :D ) 
A kép sem véletlen, mivel Carice nemcsak Melisandre-ként lenyűgöző, hanem civilben is. :) Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok neki. Sok sikert a továbbiakban, reméljük, hogy Melisandre karakterét, még sokat láthatjuk majd a sorozatban. :D
              És, mert a téma váltásból sosem elég. :D Helen McCrory mezitlábas képe nem is hiányozhat. No meg a hozzá tartozó fél órás riport a művésznővel. :) Annyira bírom, hogy ennyire laza egy nő, hogy képes riportot adni MEZITLÁB. :)) Hát valami fenomenális. :)
Itt a kép. :) És a link is, ha valaki kíváncsi a riporta : https://www.youtube.com/watch?v=1LWZhXZpELU

A mai bejegyzést nem húzom hosszúra, mert elég fáradt vagyok és reggel meg korán kell kellni...-.- Beiratkozós cucc van és oda meg reggel kell menni. 

                Szóval mára így ennyi lenne. :) És a Tűz Istene segítsen mindenkit. :D Mert ma van Carice (Melisandre) szülinapja, neki meg a Fény Ura a menő, nem pedig a Hetek. :) :D Kinek mi. :D BYE :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése