2014. szeptember 20., szombat

Hajas és Shelby-s ;)

            Hali!:)
            A mai bejegyzés inkább hajas lesz. Vagyis színésznők hajáról fogok véleményt alkotni! :D Na majd elválik, hogy fog menni a dolog! Igazából azért van ez, mert még mindig fingom nincs, hogy miről írhatok...mert suliról csak hétfőtől tudok írni, mert csak akkor van! 
              Na csapjunk a dolgok közepépe! :D A sort most Lena Heady-vel kezdem, akit mindenki csak Cercei Lannister néven ismerhet! A Trónok harca egyik kulcs karaktere. A csajszika civil haja lesz most itt a téma, amit jelenleg rövid egészen fiús fazonban visel! 
Hát itt is lenne! :) A tetkóit nagyon nagyon imádom. Annyira laza a csaj! :D Na de, hogy a frizuráról is szó legyen. Egyszerűen annyira jól áll neki, hogy mindig így kellene hordania. Mondjuk válthatott volna hamarabb is, de sosem késő! Annyira bírom, mondjuk, mert az én hajam is rövid, lehet csak azért! :D Na de hagyja így a haját, mert ez nagyon talál hozzá!:)
             A következő hölgy Helena lenne, meg az ő sörénye! :D Ami sokszor műalkotásnak is beillik!:) 
Mondjuk itt még olyan kis fiatal! Olyan mint egy csont kollekció, egy varázslatosan szép csontkollekció! :) Meg jól állt neki a rövid haj is! :) Bár a hosszabbal sokkal több mindent lehet csinálni! De a rövid is nagyon jó, mivel különleges!:)
Hát annyira jó haja van, hogy az leírhatatlan! Az első képen, ahol terhes na ott imádom a haját! :) Meg úgy mindenhol, meg hát nem csak a haját, hanem az egész nőt úgy egyben! Annyira jó így, szerintem így tökéletes! :D Meg hát a szénakazal is lehet tervezett. Az övé mindenképpen az! :) 
             Ennyit a hajakról. Most egy kis sorozatos dolog jön! :D Vagyis a Peaky Blinders 2-ik évada jön! Nagyon gyorsan vagyis izé holnap asszem vagy október 2? Vagy az már a 2-es rész? Nem tudom pontosan, de azt hiszem, hogy holnap lesz az első rész! És annyira várom, mert az első évadot annyira imádtam! :D És nagyon remélem, hogy Helennek azért most több szerepet adnak! Mert hát hol lenne a Shelby nélküle? :D A válasz egyszerű...sehol! ;)
Itt van néhány előre kirakott kép! Annyira jók, hogy ÉÉÉDES MERLIN! :D Olyan szép ez a nő, hogy az leírhatatlan! :D
                Na mára ennyi! Megyek is tovább, mert X-Faktrort is ritkán lát az ember! :D Én meg most éppen azt nézem! :D
                      BYE









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése