2014. szeptember 10., szerda

Tűsarok és szemüveg ;)

                     Hali!:)
         A mai bejegyzésem egyik hősnője Tarja Turunen lesz. :) Ami nem véletlen, mivel az egyik kedvenc énekesnőm-ről van szó. Utánozhatatlan tehetség, nagyszerű humora van. És mindezek mellett káprázatos szépség.  És engem teljesen lenyűgöz, amit a színpadon művel. Sosem értettem hogyan képes platformos tűsarkúban futkosni és ugrándozni. :D De hát képes rá, ezt az alábbi videó is bizonyítja. LINK : https://www.youtube.com/watch?v=7u1_JRpYth0
         Na igen és olyan showt tud csinálni, hogy az leírhatatlan. Muszály átélni, és érdemes is, az élmény garantált. :D Még így másfél hónappal utánna is intenzív az élmény. :D És az első Tarjus élményemre is tisztán emlékszem, pedig 2011-ben volt. :) Szóval nagyon tud valamit a csajszi. :3
                                      
Annyira gyönyörű. A mosolyával képes szebbé tenni az ember amúgy rosszúl induló napját. A csajszi, aki a képeket csinálja írtó jó fotós, és annyi jó képet csinált Tarjától. :)
              Na igen elég nagy gondban vagyok, mivel szemészhez kell mennem. Mivel nem látok már rendesen, ez az olvasásnál okoz nagyobb gondot...-.-  Ami problémás, mivel elég sokat olvasok....és hát a számítógép sem tesz neki jót.  Na és hát keret próbléma van, mivel keretet akarok cserélni. :D És még mindig keresem a tökéleteset. :D Egyszer csak megtalálom. :)
                                                               

Ez a stílusu keret nagyon bejön. :) Mondjuk van más is, de remélem, hogy megtalálom a tökéletes keretet. :D

            Azt hiszem, hogy mára ennyi. Hosszú napom volt és eléggé lefáradtam. Korán kelltem, holnap is az lesz...Úgyhogy most megyek...:) 
                               BYE

   
                                                                                           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése