2014. szeptember 25., csütörtök

Harcosok meg a Klubbjuk ;)

           Hali! :)
           Na szóval megint nem voltam a tegnap. Vagyis jól kihagytam egy napot :3! A tegnap csajos buli volt itthon és na, későn lett vége! Hát igen a tegnap be se kellett menni egyetemre s az menő! Ma meg délután is tök felesleges volt bemenni! Holnap délután meg be se kell menni! Szóval az már menő! ;) Mondjuk ma is csajos buli volt. Meg sikeresen lekéstem a buszt! :))) Meg tök sokat sétálhattam haza! :)))
                A tegnap a csajos buli keretein belül megkaptam a sminkem :3! Hallelujah csak mert Bellatrix-os sminket akarok s na. Olyan jó beteges hatásút! Azt meg magamnak is megtudom csinálni :3! Na meg mindezek mellett filmet is néztünk! Mégpedig a Harcosok klubját! Imádom azt a filmet! Mondjuk Helena miatt leginkább de nagyon nagy! Amennyi cigit elszívnak a filmben az valami fenomenális :D! Az sok nagyon is! :) 
Kicsi Helike meg a cigi! Valami nagyon nagy tehetség a csaj! <3
Annyira bírom a haját! Meg az egéssz karakter nagyon komplex! :3 Na meg az, hogy állítólag direkt bal kézzel sminkeltette ki magát, mert szerinte Marla Singer se foglalkozott ilyesmivel! Annyira nagy meg menő! :)
Ez a kép a vége főcím előtt van! Annyira cukik! Na meg hát az, hogy  Helenára akkora "holdjárókat" adtak, hogy magasabb legyen, hogy az valami eszméletlen! Csak mert Helena tök alacsony és Brad Pitt meg Edward Norton is tök magas, mindezt azért, hogy ne legyen akkora a méreti különbség! Mondjuk azért nagyon adja! ;)
              Jön ám ide is a vége főcím! Mert megyek lassan! Holnap megint korán kelek...meg valami füzeteket is el kell rendezzek! :D 
Az utolsó kép szintén Marla és az ő életfilozófiája! Minden esetre van benne valami! ;)
                      BYE




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése